Keskiviikko- ja sunnuntaimelonnat

Melontaporukkaan on helppo tulla. Nautimme hyvästä seurasta, kauniista merestä ja tietenkin melonnasta. Keskiviikkomelonta on hyvä tapa turvallisesti kehittää melontataitoja ja tutustua lähivesiin. Vajamme sijaitsevat loistavalla paikalla kauniin Sipoon saariston kupeessa. Lyhyen matkan säteellä on useita saaria ja leirintäpaikkoja. Keskiviikon melontaretkillä pääsemme tutustumaan näihin paikkoihin ja usein pidämme lyhyen tauon; syömme retkieväät ja levähdämme.

Jäsenmaksulla pääset osallistumaan. Tule ajoissa paikalle valitsemaan sinulle sopivat melontavarusteet (kajakki, aukkopeitto, mela, liivit). Keskiviikkomelonnoissa on aina mukana koulutettuja melontaohjaajia ja muita kokeneita melojia, jotka huolehtivat turvallisuudesta. Kysy rohkeasti ohjeita/vinkkejä melontatekniikasta, kajakeista tai vaikka melontaretkeilystä. Retkelle mukaan tarvitset vain avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun.

IMG_1359Matkan pituus on yhteensä 15–20 km ja kesto on noin kolme tuntia. Tarvittaessa muodostamme kaksi ryhmää, toinen aloittelijoille ja toinen kokeneemmille melojille.

Ilmoittaudu alla olevan taulukon kautta ennakkoon, jotta retken ohjaajalla on käsitys osallistujien määrästä.

Tapaamme Storörenissä klubimme vajoilla viimeistään klo 17.30. Mela on vedessä tasan klo 18.00.

Jos listaus ei näy, katso tästä linkistä.

Keskiviikkomelonnan kuvia voi ladata Tapahtumat 2018 listauksesta löytyvien linkkien kautta.