Tiistaimelonta

Tervetuloa tutustumaan ja harjoittelemaan melonnan alkeita Sipoon Kanoottiklubiin! Tiistaisin melotaan lyhyitä retkiä, joiden yhteyteen lisätään jotain kivaa ohjelmaa mm. uintia, melontatekniikoiden harjoittelua, lintujen katselua, eväiden syöntiä jne. Tiistaimelonta on erinomainen tapa harjoitella melonnan alkeita ja hioa melontatekniikkaa ja pelastautumistaitoja hyvässä seurassa kokeneempien melojien johdolla. Melontamatka vaihtelee viidestä kymmeneen kilometriin ja illan kokonaiskesto on n. kolme tuntia. Tiistaimelonnoissa on aina paikalla koulutettuja ja kokeneita melontaohjaajia.

Tiistaimelontaan voivat osallistua Sipoon kanoottiklubin jäsenet. Seuran koulutetut melontaohjaat opastavat sinua kajakkien käsittelyssä, varusteiden valinnassa, turvallisuusasioissa ja melontatekniikassa. 

Tule vajoille viimeistään klo 17:15, sillä lähtö on tasan klo 18! Ennen vesille menoa sinun tulee aivan ensiksi pestä kädet ykkös-vajan seinustan vesipisteessä, jonka jälkeen voit valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Noudatamme toistaiaseksi parin metrin covid-19 turvaetäisyyttä vajoilla liikkuessamme. Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä. Tule ajoissa! Vaikka kaatumisia tapahtuu harvoin, on hyvä ottaa mukaan kuivat vaatteet. Tutustuminen tapahtuu omalla vastuulla. Vesipullo on myös hyvä olla mukana. Ota mukaan myös oma pyyhe, jolla voit pyyhkiä välineet käytön jälkeen, sillä olemme korona-aikana luopuneet yhteiskäyttöpyyhkeistä. Melontavaatteet kannattaa pukea mahdollisuuksien mukaan jo kotona, sillä pukuhuoneisiin voi mennä covid-19 varotoimena vain yksi kerrallaan (tai läpipiiri).

Tiistaimelontoja järjestetään toimintakalenterissa ilmoitettuina päivinä. Ilmoittautumislinkki löytyy toimintakalenterista!

 

Tutustu Melontaan

Sipoon Kanoottiklubi järjestää melontakauden aikana muutaman kerran tutustu melontaan tapahtumia (Open House -melontoja) henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa melontakokemusta. Nämä tutustumismelonnat ovat hyviä tilaisuuksia tulla esim. koko perheen kanssa melomaan. Osallistujien määrä voi olla enimmillään 15 ja kaikilta osallistujilta edellytetään uimataitoa, osaa uida yhtäjaksoisesti 200 metriä.

 
Tutustumismelonnoissa tutustutaan turvallisessa seurassa melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan. Melontamatka vaihtelee neljästä seitsemään kilometriin riippuen olosuhteista. Näistä tutustumismelonnoista ilmoitetaan erikseen tiistaikalenterissa. Aikataulutusta täydennetään koko ajan. Seuraa kalenteria.
 
 
Tule vajoille viimeistään klo 17:15, sillä lähtö on tasan klo 18! Ennen vesille menoa sinun tulee valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Retkelle mukaan tarvitset vain avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun. Ota mukaan myös oma pyyhe, jolla kuivaat välineet käytön jälkeen. Olemme luopuneet covid-19 myötä yhteiskäyttöpyyhkeistä.
 
Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä. Kun saavut vajoille, pese aivan ensiksi kädet ykkös-vajan seinustan vesipisteessä. Pidäthän muihin parin metrin covid-19 turvaetäisyyden. Melontavaatteet kannattaa pukea mahdollisuuksien mukaan jo kotona, sillä pukuhuoneisiin voi mennä covid-19 varotoimena vain yksi kerrallaan (tai läpipiiri).
 
 

Tervetuloa tutustumaan.