Tiistaimelonta

Tervetuloa tutustumaan ja harjoittelemaan melonnan alkeita Sipoon Kanoottiklubiin! Tiistaisin melotaan lyhyitä retkiä, joiden yhteyteen lisätään jotain kivaa ohjelmaa mm. uintia, melontatekniikoiden harjoittelua, lintujen katselua, eväiden syöntiä jne. Tiistaimelonta on erinomainen tapa harjoitella melonnan alkeita ja hioa melontatekniikkaa ja pelastautumistaitoja hyvässä seurassa kokeneempien melojien johdolla. Melontamatka vaihtelee viidestä kymmeneen kilometriin ja illan kokonaiskesto on n. kolme tuntia. Tiistaimelonnoissa on aina paikalla koulutettuja ja kokeneita melontaohjaajia.

Tiistaimelontaan voit osallistua:

  • Sipoon kanoottiklubin jäsen
  • Sipoon kanoottiklubin jäsen voi tuoda ei-jäsenen tutustumaan tiistaimelontaan. Sipoon kanoottiklubin jäsen ohjaa ja neuvoo sinua/teitä retken ohjaajan ohjeistuksen mukaisesti.

Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähtö on tasan klo 18! Ennen vesille menoa sinun tulee valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä. Tule ajoissa! Vaikka kaatumisia tapahtuu ani harvoin, on hyvä ottaa mukaan kuivat vaatteet. Vesipullo on myös hyvä olla mukana. Tutustuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Tutustu Melontaan

Sipoon Kanoottiklubi järjestää melontakauden aikana muutaman kerran tutustu melontaan tapahtumia (Open House -melontoja) henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa melontakokemusta. Nämä tutustumismelonnat ovat hyviä tilaisuuksia tulla esim. koko perheen kanssa melomaan. Osallistujien määrä voi olla enimmillään 15 ja kaikilta osallistujilta edellytetään uimataitoa, osaa uida yhtäjaksoisesti 200 metriä.

Tutustumismelonnoissa tutustutaan turvallisessa seurassa melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan. Melontamatka vaihtelee neljästä seitsemään kilometriin riippuen olosuhteista. Näistä tutustumismelonnoista ilmoitetaan erikseen tiistaikalenterissa. Aikataulutusta täydennetään koko ajan. Seuraa kalenteria.
Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähtö on tasan klo 18! Ennen vesille menoa sinun tulee valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Retkelle mukaan tarvitset vain avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun.
Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä.

Tervetuloa tutustumaan.

Lisätietoja