Tutustumismelonta

Sipoon Kanoottiklubi järjestää melontakauden aikana muutaman kerran tutustu melontaan tapahtumia (Open House -melontoja) henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa melontakokemusta. Nämä tutustumismelonnat ovat hyviä tilaisuuksia tulla esim. koko perheen kanssa melomaan. Osallistujien määrä voi olla max. 18 ja kaikilta osallistujilta edellytetään uimataitoa, osaa uida yhtäjaksoisesti 200 metriä.

Tutustumismelonnoissa tutustutaan turvallisessa seurassa melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan. Melontamatka vaihtelee neljästä seitsemään kilometriin riippuen olosuhteista. Näistä tutustumismelonnoista ilmoitetaan erikseen tiistaikalenterissa. Aikataulutusta täydennetään koko ajan. Seuraa kalenteria.
Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähtö on tasan klo 18! Ennen vesille menoa sinun tulee valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Retkelle mukaan tarvitset vain avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun.
Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä.

Tervetuloa tutustumaan.

Yksityistilaisuudet

Tutustumismelontojen lisäksi Sipoon kanoottiklubi voi sopimuksesta järjestää
pienelle porukalle tutustumisen melontaharrastukseen ennalta sovittuna ajankohtana. Ota rohkeasti yhteyttä seuran puheenjohtajaan ja sovi ajankohdasta.

Osallistujien määrä voi olla max. 10-15 ja kaikilta osallistujilta edellytetään uimataitoa. Sipoon Kanoottiklubilta saat lainaksi tarvittavat varusteet ja klubin melontaohjaajat opastavat sinua melonnan ohella turvallisuusasioissa ja kaluston käsittelyssä.