Vaja- ja avainasiat

Vajat

SKK:lla on neljä kanoottivajaa, jotka on numeroitu 1, 2, 3, 4. 1-vaja on lähimpänä merta. Vajat pidetään lukittuina ja ovat avataan ennen jäsentilaisuuksia. Vajan avaimen voit tilata jäsensihteeriltä, kun olet maksanut kaluston käyttömaksun. Huolehdi aina, että kaikki ovet tulee suljettua ennen kuin lähdet vesille. 1. vajan seinässä on kesäaikana käytössä oleva vesipiste, josta on saatavilla juomakelpoista kylmää vettä. Tupakointi on paloturvallisuussyistä kielletty vajoissa ja vältä tupakointia myös vajojen läheisyydessä piha-alueella. Ulkohuussi sijaitsee kanoottivajojen takana ja ovessa oleva lukko avautuu vajan avaimella.

Kajakkien säilytyspaikat:

  1. vajassa on yksityisiä kanootteja, jotka eivät ole yleisessä käytössä.
  2. vajassa on SKK:n omaa kalustoa ja ns. käyttökanootteja, jotka ovat yksityisten jäsenten omistamia, mutta klubin jäsenten käyttöön luovutettuja kanootteja.
  3. vajassa on yksityisiä kanootteja, jotka eivät ole yleisessä käytössä.
  4. vaja toimii osittain huoltotilana ja työkaluvarastona, osittain kanoottivarastona. 4. vajassa olevat kanootit ovat SKK:n omaisuutta ja ovat jäsenten käytössä.

Jokaisella kanootilla on oma numeroitu paikkansa ja kanootti on aina käytön jälkeen palautettava kuivattuna omalle paikalleen. Samoin kaikki melontavarusteet, kuten liivit ja melat on aina käytön jälkeen palautettava paikoilleen. Roskakori sijaitsee pihalla. Pukuhuoneet sijaitsevat 2. vajassa. Ulko-ovesta katsottuna naisten pukuhuone sijaitsee oikealla ja miesten pukuhuone vasemmalla.

Vapaat kajakkipaikat:

Vapaat kajakkipaikat

Sinulla on mahdollisuus Sipoon kanoottiklubin jäsenenä vuokrata kajakkipaikka. Vapaat
kajakkipaikat näkyvät yllä olevasta linkistä. Kajakkipaikkoja voi tiedustella sähköpostilla tai puhelimitse vajapaikkavastaavalta. Jos vapaita kajakkipaikkoja ei ole, jäsen voi ilmoittautua vajapaikkavastaavalle kajakkipaikkajonoon, joka on voimassa melontakauden.

Kajakkipaikkaa ei saa luovuttaa/vuokrata kolmannelle osapuolelle. Seuran jäsenyydestä
luopumisen jälkeen kajakkipaikka tulee olla tyhjä kahden viikon kuluessa. Kajakit, joiden vuokrapaikkaa ei ole maksettu, Sipoon kanoottiklubi voi siirtää vajan ylähyllylle. Jollei jäsen maksa erääntyneitä maksuja eikä nouda kajakkiaan vajasta, Sipoon kanoottiklubi ry:llä on oikeus 6 kk:n kuluttua maksumuistutuksesta myydä kajakki seuran lukuun tai ottaa kajakki seuran käyttöön tai hävittää kajakki.

Kajakkipaikkasopimus:

Kajakkipaikkasopimus

Voit palauttaa kajakkipaikkasopimuksen sähköpostilla tai tuoda sen vajoille vajapaikkavastaavalle.

Kajakkipaikasta luopuminen:

Ole yhteydessä jäsensihteeriin sekä vajapaikkavastaavaan, kun haluat luopua kajakkipaikastasi.

Sipoon kanoottiklubi ei ole vastuussa jäsentensä kajakeista. Seuran hallitus voi tarvittaessa tehdä uudelleen järjestelyjä kajakkipaikkojen suhteen.

Vajan avain

Vajan avaimet voit saada kaluston käyttöoikeusmaksun maksettuasi. Avain tilataan erikseen ja veloitamme siitä kertaluonteisena panttimaksuna 20 €. Panttimaksun saat takaisin, kun palautat avaimen. Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa edelleen. Avainasioissa ole yhteydessä jäsensihteeriin.

Jäsensihteerin ja vajapaikkavastaavan yhteystiedot.