Kalusto

Sipoon kanoottiklubin jäsenmaksu oikeuttaa melomaan SKK:n kalustolla seuran järjestämissä tapahtumissa. Melominen itsenäisesti  seuran kalustolla onnistuu maksamalla jäsenmaksun lisäksi vuosittaisen kalustonkäyttömaksun. Perheen kalustonkäyttömaksu on kaksi kertaa yhden jäsenen kalustonkäyttömaksu. Seuran syyskokous vahvistaa vuosittain maksujen määrän.

Kalustonkäyttömaksun maksaneella jäsenellä/perheellä on oikeus lainata SKK:n omia ja käyttökanootteja päiväretkiä varten ilman ennakkovarausta, edellyttäen, että kanootti lähtee melomalla SKK:n laiturilta. Mikäli kanootti viedään autolla vajasta tai, jos retki kestää yön yli tarvitaan aina tapauskohtainen lupa. Luvan voi antaa vajavouti tai puheenjohtaja. Käytössä ollut kanootti ja mela on ennen palauttamista vajaan puhdistettava ja kuivattava huolellisesti. Aukkopeite ja pelastusliivit on ripustettava kuivumaan niille osoitetuille paikoille.

Jos jäsenen käytössä ollut lainakalusto vahingoittuu, on siitä viipymättä ilmoitettava kalustovastaavalle, yhteystiedot. Jäsenmaksun ja kanoottipaikan vuokrannut kanoottiklubin jäsen voi halutessaan meloa SKK:n kalustolla seuran järjestämissä tapahtumissa.

Kaluston mitat:

SKK kajakkien mitat 19102017

Jos haluat omalle kajakille kajakkipaikan tutustu vaja- ja avainasiat.