Simsalö Runt-Sunnuntai 3.7.2022

Sibbo Skärgårds Öförening järjestää vuosittain Simsalopäivän heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Samassa yhteydessä järjestetään leikkimielinen melonta- ja soutukilpailu, jonka järjestelystä vastaa Sipoon Kanoottiklubi.

Osallistua voi jollain ilman moottoria kulevalla aluksella: kanootilla, kajakilla, soutuveneellä, SUP-laudalla tai jollain omatekoisella kulkuneuvolla. Kilpailuun ilmoittaudutaan klo 12 alkaen ja klo 13 startti. Maalilinja on Simsalön yhteysaluslaiturilla. Valittavana on eri sarjoja, niin että jokaiselle löytyy sopiva, iästä, kunnosta tai laitteesta riippumatta. Matkaa kertyy 5,5 km.

Simsalön yhteysaluslaiturin kupeeseen on pystytetty tori, jossa on markkinat. Tarjolla on kahvia, vohveleita, makkaraa ja paikallisia tuotteita mm. Simsalön silakkaa. 

Yhteislähtö vajoilta kohti Simsalöä klo 10:30.

Tähän tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista, mukaan voi lähteä, vaikka ei osallistuisi melontakisaan.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: