Koulutustiimin kuulumiset alkavalle kaudelle 2021

Koulutustiimi toivottaa kaikille SKK:laisille hyvää alkanutta vuotta 2021. Sanna Elomaa on aloittanut uutena ohjaajana tiimissä ja olemme aloittaneet suunnittelun tulevaa kautta koulutuksen tiimoilta. 

Meriturvaa ei järjestetä keväällä koronan takia, mutta pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan meriturva-koulutuksen loppuvuodesta 2021.

Toukokuussa ohjaajille ennen peruskursseja järjestettävässä kertaus iltamassa (ke 19.5 17.30-21)käymme läpi oleelliset kurssi sisällöt vesillä peruskursseilla toimivien ohjaajien ja apuohjaajien kanssa. 

Peruskurssi päivämäärät on laitettu nyt toimintakalenteriin. Peruskursseille 1, 2, 3 ja 4 tarvitaan vetäjiä ja apuohjaajia (Ilmoittautuminen Jalolle

Tekniikkatorstait alkavat kesäkuun puolivälissä.

Tuttuun tapaan koulutustiimi järjestää tekemistä torstai illoille. 

Tekniikkatorstaihin toivoisimme ohjaajien osallistumista, jolloin jokainen ohjaaja pääsee luomaan oman torstainsa. Torstaihin toivotaan uusia ja miksi ei vanhojakin ideoita, tekniikoita, leikkejä ja pelejä. Tässä kaikessa ohjaajilla on koulutustiimi tukena. Tekniikkatorstai ei tule olla pelkkää raakaa tekniikan harjoittelua, vaan yhdessä oppimista ja hauskanpitoa torstai-iltaisin. 

Ohjaajille suunnattu koulutuspäivä tulee olemaan viime vuoden kaltainen päivän mittainen harjoitus. Tähän olemme hakemassa ulkopuolista kouluttajaa. 

Etene matkallasi!

Melojanpolku on toivottavasti tuttu termi jo kaikille seuralaisille. Lähde mukaan kouluttautumaan ohjaajaksi ja etenemään melojan polulla Sipoon kanoottiklubin mentoreiden kannustamana. Tulevalla kaudella järjestämme taas mahdollisuuden harjoitella ja suorittaa meloja 2 taitokoe. Uusia ohjaajia tarvitaan seuratoiminnan ylläpitämiseksi vuosittain ja tänäkin vuonna innokkaille ohjaaja kokelaille järjestetään mahdollisuus suorittaa kurssi.     Jos sinua kiinnostaa edetä Melojan tai Ohjaajan polulla kohti uusia haasteita niin tästä tulossa lisätietoa kevään aikana. Pysykää aalloilla, stay tuned.

Melontaterveisin!

Koulutustiimi

  • Miika Silverberg
  • Sanna Elomaa
  • Paavo Tuomainen
  • Charlotta Bengs
  • Tarmo Wahlström

Jalo-Aatos Alastalo     Koulutustiimin vetäjä    2021

rekostalo@hotmail.com 040 562 7045

1 comment

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: