Meloja 2 kajakki (EPP2) koulutus ja -taitokoe elokuussa

Meloja 2 kajakki taitokoe on Eurooppalaisen Euro-Paddle Pass (EPP) järjestelmän mukainen henkilökohtaisen melontataidon testi. Meloja 2 sisältää kaikki EPP2-kokeen testit, täydennettynä muutamalla kansallisella lisäyksellä (esim. navigointitaidot). Meloja 2:n suoritus on yksi ennakkovaatimus Melonta- ja soutuliiton Melontaohjaaja-kurssille osallistumiseen. Lisätietoa Meloja/EPP-testijärjestelmästä saat Melonta- ja soutuliiton sivuilta.

Kokeessa testataan kajakin peruskäsittelytaitoja. Varusteina kajakki, kaksilapainen mela, kelluntaliivit, aukkopeitto sekä olosuhteisiin sopiva muu varustus.

Tutustu taitokokeen suoritusohjeisiin huolellisesti. Kokeessa testataan 18:aa melontaan liittyvää taitoa, joista taidot 1-10 on osattava sujuvasti ja taidot 11-16 hyvin. Taidoista 17-18 riittää, että osaa alkeet. Suoritusohjeissa on listattu tarkat vaatimukset kunkin taidon osalta.

Tänä kesänä Sipoon kanoottiklubi järjestää Meloja 2 koulutuksen ja taitokokeen elokuussa. Koulutus järjestetään elokuun lauantaina tai sunnuntaina klo 10-15 ja taitokoe seuraavalla viikolla arki-iltana klo 18-21. Lopulliset päivämäärät valitaan ilmoittautujien valintojen perusteella.

Ilmoittaudu alustavasti täällä. (Huom! Päivät valitaan osallistujien ilmoittautumisten mukaan. Jos siis haluat vaikuttaa valittaviin päiviin, tee ilmoittautuminen ajoissa.)

Mukaan mahtuu 8 kurssilaista, ja ohjaajakurssille menijät ovat etusijalla (Meloja 2:n suoritus on esivaatimus ohjaajakursille pääsyyn).

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: