Tutustu melontaan 21.8.2018

Oletko joskus halunnut kokeilla melontaa? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan tiistaina 21. elokuuta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kajakilla melomisesta. Ennen melontaa käymme läpi turvallisuuteen liittyviä asioita ja perustietoa melonnasta. Illan aikana melomme Sipoon kauniissa saaristossa. Melontamatkan pituus vaihtelee säästä riippuen. Illan kokonaiskesto on noin 3 tuntia.

Seuran kaluston rungon muodostavat laadukkaat yksin melottavat merikajakit. Käytössä on myös muutama kaksikko jos haluaa ottaa vaikka lapsen mukaan. Kouluikäiset pystyvät jo itsekin kaksikossa osallistumaan melontaan. 12+ vuotiaille löytyy myös muutama pienempi yksin melottava kajakki. Kalustoa ei voi varata vaan ne valitaan vajoille saavuttaessa. Tule siis ajoissa.

Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähdemme tasan klo 18. Mukaan tarvitset avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun

Tapahtuma on täynnä. Osallistujamäärä rajattu turvallisuuden varmistamiseksi ja kaluston riittävyyden vuoksi. Tapahtuma on maksuton.

SKK:n vajat sijaitsevat osoitteessa Storörintie 4, 01120 Västerskog, Sipoo.

Täynnä.

Lisätietoja Paavo Tuomainen p. 0409326833

SKK kajakkien mitat 19102017

Vastaa